Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνέχιση του ράλι "βλέπουν" οι ΑΧΕ

Συνέχιση της θετικής αντίδρασης τόσο των ευρωπαϊκών αγορών όσο και της Σοφοκλέους στα μέτρα που λαμβάνουν οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί για να αντιμετωπιστεί η κρίση βλέπουν για σήμερα οι αναλυτές.

Συνέχιση του ράλι βλέπουν οι ΑΧΕ
Συνέχιση της θετικής αντίδρασης τόσο των ευρωπαϊκών αγορών όσο και της Σοφοκλέους απέναντι στα μέτρα που λαμβάνουν οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί για να αντιμετωπιστεί η κρίση βλέπουν για σήμερα οι αναλυτές.

Η απάντηση των πολιτικών στην παγκόσμια οικονομική κρίση το σαββατοκύριακο καθησύχασε τις αγορές, ωστόσο οι ανησυχίες για μια πιθανή παγκόσμια ύφεση παραμένουν, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως οι αποτιμήσεις θα παίξουν μεγαλύτερο ρόλο στις επενδυτικές αποφάσεις από εδώ και στο εξής.

Οι ευρωπαϊκές αγορές φαίνεται να αντιδρούν θετικά στις αποφάσεις της Ε.Ε. για τη διάσωση των τραπεζών, αναφέρει η Alpha Finance, η οποία εκτιμά ότι το Χρηματιστήριο Αθηνών θα συνεχίσει το χθεσινό ράλι, με τον τραπεζικό κλάδο και σήμερα να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Συνέχιση του χθεσινού ράλι στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία θεωρεί ότι και το ελληνικό χρηματιστήριο θα συνεχίσει σε υψηλότερα επίπεδα.

Χθες η Σοφοκλέους έκλεισε με κέρδη 5,7%, με τον τζίρο όμως να παραμένει χαμηλός, στα 234 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v