Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Ισχυρά κέρδη στο άνοιγμα περιμένουν οι ΑΧΕ

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών και της Σοφοκλέους από σημαντικά υψηλότερο επίπεδο, μετά τις αποφάσεις των κυβερνήσεων της Ε.Ε. για παροχή ρευστότητας στις τράπεζες, αναμένουν οι εγχώριες ΑΧΕ.  

ΧΑ: Ισχυρά κέρδη στο άνοιγμα περιμένουν οι ΑΧΕ
Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από σημαντικά υψηλότερο επίπεδο, μετά τις αποφάσεις των κυβερνήσεων της Ε.Ε. για παροχή ρευστότητας στις τράπεζες, αναμένει η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως ισχυρό θα είναι το ξεκίνημα και για τη Σοφοκλέους.

Η συμφωνία των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων την Κυριακή για ενίσχυση των τραπεζών ενδεχομένως να βοηθήσει το Χρηματιστήριο της Αθήνας να ανακάμψει, αναφέρει η Alpha Finance, η οποία εκτιμά ότι ο τραπεζικός κλάδος θα είναι και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

H Marfin Analysis σημειώνει ότι η συμφωνία από τους ηγέτες της ευρωζώνης να στηρίξουν τα τραπεζικά τους συστήματα ενδέχεται να πυροδοτήσει ανάκαμψη στη σημερινή συνεδρίαση.


H ΑΤΕ Securities επισημαίνει ότι τα futures των ευρωπαϊκών αγορών έχουν ανοίξει με ισχυρά κέρδη και αναμένεται εισαγωγή της "διάθεσης" αντίδρασης των αγορών και στην ελληνική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v