Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Ψυχραιμία" συνιστά ο Σπ. Καπράλος

Ψυχραιμία συνιστά ο Σπ. Καπράλος, τονίζοντας ότι κανείς δεν έχει τις γνώσεις για να προφυλαχτεί από την κρίση, ενώ επισήμανε ότι υπάρχουν μετοχές με μεγάλη πτώση που αντιπροσωπεύουν πολύ καλές αξίες.

Ψυχραιμία συνιστά ο Σπ. Καπράλος
Ψυχραιμία συνιστά ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, τονίζοντας ότι κανείς δεν έχει τις γνώσεις για να προφυλαχτεί από την κρίση. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν μετοχές με μεγάλη πτώση που αντιπροσωπεύουν πολύ καλές αξίες, τις οποίες θα δούμε μελλοντικά να ανεβαίνουν.

Μιλώντας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Antenna, ο κ. Καπράλος, ο οποίος βρίσκεται στο Μιλάνο, όπου πραγματοποιείται συνάντηση των προέδρων όλων των χρηματιστηρίων του κόσμου, επισήμανε μεταξύ άλλων πως το χρηματιστήριο είναι αυτή τη στιγμή το μόνο μέρος όπου δίνεται η δυνατότητα στους επενδυτές να αποκτήσουν ρευστότητα, ενώ υπογράμμισε ότι τα χρηματιστήρια θα παραμείνουν ανοιχτά, παρά τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου που κάνουν λόγο για ενδεχόμενο κλείσιμο της αγοράς του Λονδίνου αύριο Δευτέρα.

Ο κ. Καπράλος σημείωσε ότι οι αγορές πέφτουν γιατί πουλάνε οι επενδυτές και όχι γιατί υπάρχει το short selling, ενώ διευκρίνισε πως το Χρηματιστήριο της Αθήνας πέφτει γιατί και η ελληνική αγορά λειτουργεί σε μία διεθνοποιημένη αγορά.

Όσον αφορά στις επιπτώσεις της κρίσης, ο κ. Καπράλος επισήμανε ότι ασφαλώς η παγκόσμια ύφεση θα επηρεάσει και την ελληνική οικονομία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v