Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσίαση λευκώματος στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Στις 8/10/08 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ερμής» των Ελληνικών Χρηματιστηρίων παρουσίαση του λευκώματος της κ. Εύας Αρβανίτη - Μιχαλοπούλου, με τίτλο: «ΑΓΩΝΑΣ ΕΥθύνης ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ».

Παρουσίαση λευκώματος στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Την Τετάρτη 8/10/2008 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ερμής» των Ελληνικών Χρηματιστηρίων, Λεωφόρος Αθηνών 110, παρουσίαση του ενδιαφέροντος λευκώματος της κ. Εύας Αρβανίτη - Μιχαλοπούλου, με τίτλο: «ΑΓΩΝΑΣ ΕΥθύνης ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ».

Η συγγραφέας παρουσιάζει με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο την ιστορία του ελληνικού χρηματιστηρίου από την ίδρυσή του το 1876 μέχρι και τα μέσα του 20ού αιώνα, περιλαμβάνοντας μοναδικά αρχειακά και φωτογραφικά ντοκουμέντα που προκαλούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

Στην εκδήλωση, εκτός από τη συγγραφέα του λευκώματος, ομιλητές θα είναι η κ. Κατερίνα Π. Παναγοπούλου, εθνική πρέσβειρα της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», καθώς και ο κ. Σπύρος Ι. Καπράλος, πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και διευθύνων σύμβουλος της ΕΧΑΕ, ενώ συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Στην παρουσίαση έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι του χρηματιστηρίου, σχετικών εταιριών και φορέων καθώς και επιχειρηματικός κόσμος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v