Marfin: Σε ”outperform” αναβάθμισε την Elmec Sport

Στην αναβάθμιση της σύστασης για την Elmec Sport σε ”outperform”, προχώρησε η Marfin Ελληνική, θέτοντας παράλληλα τιμή στόχο τα 3,1 ευρώ. Ποιες οι προβλέψεις της για τα αποτελέσματα της εταιρίας το 2003 και 2004.

Marfin: Σε ”outperform” αναβάθμισε την Elmec Sport
Στην αναβάθμιση της σύστασης της Elmec Sport σε ”outperform”, προχώρησε η Marfin Ελληνική, θέτοντας παράλληλα τιμή στόχο τα 3,1 ευρώ.

Η ελληνική εταιρία αναφέρει ότι η μετοχή της Elmec ξεπέρασε σε αποδόσεις την ελληνική αγορά κατά 28,8% από την αρχή του έτους. Οι ταμειακές ροές της εταιρίας αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξής της προοιωνίζουν περαιτέρω άνοδο της τιμής της μετοχής από τα τρέχοντα επίπεδα, προσθέτει η Marfin Eλληνική.

Ωστόσο ένας σημαντικός κίνδυνος που θα αντιμετωπίσει ενδεχομένως η εταιρία είναι και η ανανέωση του συμβολαίου της με την Nike USA το 2005. Σύμφωνα με τους αναλυτές της Marfin, δεν προβλέπεται προς το παρόν πάντως, κάποια ρήξη στη σχέση των δυο εταιριών.

Η Marfin επίσης προχώρησε και στην ανοδική αναθεώρηση των προβλέψεών της και για τα αποτελέσματα της Elmec Sport το 2003 και το 2004. Οι πωλήσεις της εταιρίας αναμένεται να αυξηθούν κατά 16,2% ετησίως το 2003, φτάνοντας στα 116,4 εκατ. ευρώ και τα EBITDA της να αυξηθούν κατά 25,2%, στα 29,1 εκατ. ευρώ, με ανάλογη αύξηση των περιθωρίων στο 25%.

Τα προ φόρων κέρδη της εταιρίας εκτιμάται δε, ότι θα αυξηθούν κατά 21% ετησίως, στα 19,2 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v