Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στα 9,5 ευρώ μειώνει την τιμή η Goldman

Στα 9,5 ευρώ ανά μετοχή, από 11,3 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο για την Intralot η Goldman Sachs, με έκθεσή της στις 6/10, δίνοντας σύσταση "αγοράς".

Intralot: Στα 9,5 ευρώ μειώνει την τιμή η Goldman
Στα 9,5 ευρώ ανά μετοχή, από 11,3 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο για την Intralot η Goldman Sachs, με έκθεσή της στις 6/10.

Ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι οι μετοχές της ετιαρίας έχουν υποχωρήσει κατά 29% από την 1η Σεπτεμβρίου, υποαποδίδοντας έναντι του Γενικού Δείκτη κατά 15%, μετά την απογοητευτική τιμή ανανέωσης της σύμβασης στην Τουρκία.

Αν και η Intralot υπήρξε ανταγωνιστική στην τιμολόγησή της, ώστε να διατηρήσει την εν λόγω σύμβαση, ο διεθνής οίκος θεωρεί πως σε γενικές γραμμές η εξέλιξη είναι θετική, καθώς εξαλείφει μια βασική αβεβαιότητα σχετικά με την μετοχή, ενώ προχωρά σε αναβάθμιση της αξιολόγησης για τη μετοχή της σε "buy" από "neutral".

Στους κινδύνους για την αξιολόγηση της Intralot η Goldman Sachs αναφέρει το ενδεχόμενο αποτυχίας για διατήρηση των υπαρχόντων συμβολαίων, την πολιτική αστάθεια στις αναδυόμενες αγορές καθώς και τις περαιτέρω καθυστερήσεις στην ανακοίνωση νέων συμβολαίων (όπως για παράδειγμα στην Ιταλία και στη Ρωσία).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v