Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελλάκτωρ:Εξαιρετικά υποτιμημένη λέει η Εθνική-Π&Κ

Εξαιρετικά υποτιμημένη χαρακτηρίζει η Εθνική-Π&Κ (6/10) τη μετοχή της Ελλάκτωρ, σημειώνοντας πως τα τρέχοντα επίπεδα παρέχουν σημαντικό σημείο εισόδου. Παραμένει top pick η μετοχή της εταιρίας.

Ελλάκτωρ:Εξαιρετικά υποτιμημένη λέει η Εθνική-Π&Κ
Εξαιρετικά υποτιμημένη στα τρέχοντα επίπεδα χαρακτηρίζει η Εθνική - Π&Κ (6/10) τη μετοχή της Ελλάκτωρ, σημειώνοντας πως η αγορά μόλις που αποτιμά τους τομείς κατασκευών και μεγάλων έργων της εταιρίας.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση "overweight"και την τιμή-στόχο των 10,8 ευρώ ανά μετοχή για την Ελλάκτωρ, η οποία παραμένει μία από τις κορυφαίες επιλογές της, θεωρώντας πως τα τρέχοντα επίπεδα παρέχουν ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου για επενδυτές αξίας με μεσομακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα.

Μεταξύ άλλων, η Εθνική - Π&Κ αναφέρει ότι η τρέχουσα αποτίμηση της Ελλάκτωρ υποδηλώνει μηδενική αξία για το Καζίνο της Πάρνηθας, μηδενική αξία για τη REDS, για τις δραστηριότητες στους τομείς ενέργειας και περιβάλλοντος, για τις δραστηριότητες εξόρυξης, και μηδενική αξία για τα νέα αυτοχρηματοδοτούμενα έργα.

Εάν εξαιρεθούν αυτά τα στοιχεία, η αποτίμηση της Ελλάκτωρ διαμορφώνεται στα 6,4 ευρώ ανά μετοχή, 23% υψηλότερα από την τρέχουσα τιμή, σημειώνει η χρηματιστηριακή.

Η μετοχή της Ελλάκτωρ έκλεισε την Παρασκευή στα 5,64 ευρώ, ενώ σήμερα κινείται 7,8% χαμηλότερα, στα 5,20 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v