Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Πιθανή ανάκαμψη, λόγω "σχεδίου σωτηρίας"

Για ενδεχόμενο ανάκαμψης κατά την σημερινή συνεδρίαση κάνουν λόγο οι αναλυτές, λόγω της έγκρισης του "σχεδίου σωτηρίας", ενώ εκτιμούν πως ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται στο επίκεντρο, μετά τις δηλώσεις Βγενόπουλου.

ΑΧΕ: Πιθανή ανάκαμψη, λόγω σχεδίου σωτηρίας
Για ενδεχόμενο ανάκαμψης κατά την σημερινή συνεδρίαση κάνουν λόγο οι αναλυτές, λόγω της έγκρισης του σχεδίου σωτηρίας από την αμερικανική Γερουσία, ενώ εκτιμούν πως ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται στο επίκεντρο, μετά τις δηλώσεις Βγενόπουλου.

Η έγκριση του σχεδίου διάσωσης του αμερικανικού χρηματοοικονομικού συστήματος αποτελεί καλή είδηση για τις αγορές σήμερα, όπως αναφέρει η Marfin Analysis.

Μεικτό άνοιγμα στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως σταθεροποιητικό θα είναι το ξεκίνημα για την Σοφοκλέους.

Το γεγονός ότι η αμερικανική γερουσία ενέκρινε το σχέδιο διάσωσης, ενδεχομένως να δώσει το απαραίτητο έναυσμα για ένα πιθανό rebound, αναφέρει η Alpha Finance, η οποία εκτιμά ότι ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Βγενόπουλου.

Χθες η απόδοση των ελληνικών μετοχών ευθυγραμμίστηκε με αυτήν των ευρωπαϊκών, διαγράφοντας όλα τα κέρδη που είχαν καταγραφεί νωρίτερα στον τραπεζικό κλάδο. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 286 εκατ. ευρώ, με τις ανακοινώσει της MIG να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των επενδυτών, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v