Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεδρίαση σε "κόκκινο φόντο" αναμένουν οι ΑΧΕ

Για συνέχιση των πιέσεων και αρνητικές συνεδριάσεις τόσο στις ευρωπαϊκες αγορές όσο και στην ελληνική κάνουν λόγο οι αναλυτές, μετά και την απόρριψη του σχεδίου διάσωσης στις ΗΠΑ.

Συνεδρίαση σε κόκκινο φόντο αναμένουν οι ΑΧΕ
Για συνέχιση των πιέσεων και αρνητικές συνεδριάσεις τόσο στις ευρωπαϊκες αγορές όσο και στην ελληνική κάνουν λόγο οι αναλυτές, μετά και την απόρριψη του σχεδίου διάσωσης στις ΗΠΑ.

Η απόρριψη του σχεδίου διάσωσης των αμερικανικών τραπεζών χθες, αυξάνει τους φόβους για την οικονομία, αλλά και την έλλειψη εμπιστοσύνης διεθνώς, «δείχνοντας» μια ακόμα αρνητική συνεδρίαση για σήμερα, σύμφωνα με την Marfin Analysis.

Σημαντικά χαμηλότερα εκτιμά η Proton Bank ότι θα συνεχίσουν οι ευρωπαϊκές αγορές, με τον τραπεζικό κλάδο στο επίκεντρο, ενώ παρόμοιο εκτιμά πως θα είναι το ξεκίνημα και στην Σοφοκλέους.

Η απόρριψη του σχεδίου διάσωσης στις ΗΠΑ υποδεικνύει περαιτέρω πιέσεις και «δύσκολο» άνοιγμα για την σημερινή συνεδρίαση, σύμφωνα με την Alpha Finance.

Χθες η Σοφοκλέους έκλεισε με απώλειες 5,9%, με την ΔΕΗ να εμφανίζει τις μεγαλύτερες απώλειες (22,3%), μετά την προειδοποίηση που εξέδωσε για τα αποτελέσματά της, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 257 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v