Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Τιμή - στόχος τα 20,8 ευρώ από Marfin

Την τιμή-στόχο των 20,8 ευρώ θέτει η Marfin Hellenic για τη μετοχή της Intralot σε ανάλυσή της (19/9/2003), δίνοντας παράλληλα σύσταση ”outperform”, ενώ επισημαίνει τη διεθνή ανάπτυξης της εταιρίας.

Intralot: Τιμή - στόχος τα 20,8 ευρώ από Marfin
Τιμή–στόχο τα 20,8 ευρώ ανά μετοχή θέτει η Marfin Hellenic για την Intralot, σε ανάλυσή της με ημερομηνία 19 Σεπτεμβρίου 2003, δίνοντας παράλληλα σύσταση ”outperform”.

Η Marfin Hellenic δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διεθνή ανάπτυξη της εταιρίας, ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως παρά τα ”ισχυρά” θεμελιώδη μεγέθη, τη δυνατή χρηματική ροή που διαθέτει, την υψηλή διανομή μερίσματος και τις θετικές επιχειρηματικές εξελίξεις, η μετοχή της Intralot έχει ”υποαποδώσει” της αγοράς κατά 17,3% τις τελευταίες 52 εβδομάδες.

Αναφορικά με τα μεγέθη εξαμήνου που ανακοίνωσε η Intralot, η Marfin σημειώνει πως κινήθηκαν βάσει των εκτιμήσεών της, ενώ υπενθυμίζει πως οι πωλήσεις του ομίλου αυξήθηκαν κατά 11,8% και ανήλθαν στα 173 εκατ. ευρώ, ενώ τα EBITDA βελτιώθηκαν κατά 26,5% διαμορφούμενα στα 62,5 εκατ. ευρώ, με τα κέρδη προ φόρων να φτάνουν στα 55,3 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 25,3%.

Η Marfin αποδίδει τα ”ισχυρά” -όπως τα χαρακτηρίζει- μεγέθη εξαμήνου στη θετική απόδοση της μητρικής, αλλά και στην ενοποίηση των διεθνών θυγατρικών της Intralot.

Για τα επόμενα χρόνια η χρηματιστηριακή αναφέρει πως από τη μια ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Intralot θα επηρεαστεί αρνητικά από τη λήξη του ”Ξυστό” στην Ελλάδα, από την άλλη όμως εκτιμά πως οι γοργά αναπτυσσόμενες και υψηλού περιθωρίου –προσφάτως ενοποιημένες στα μεγέθη– διεθνείς θυγατρικές θα δώσουν σημαντική ώθηση στην κερδοφορία του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v