Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διιστάμενες οι απόψεις των ΑΧΕ για τη συνεδρίαση

Πιθανότητες ανοδικού ανοίγματος για τη σημερινή συνεδρίαση βλέπουν οι αναλυτές, μετά το ράλι χθες σε Wall και ευρωαγορές. Πιέσεις αναμένει ωστόσο η Proton, εν αναμονή των οικονομικών στοιχείων από τις ΗΠΑ.

Διιστάμενες οι απόψεις των ΑΧΕ για τη συνεδρίαση
Πιθανότητες ανοδικού ανοίγματος για τη σημερινή συνεδρίαση βλέπουν οι αναλυτές, μετά το ράλι χθες στη Wall και στις ευρωαγορές. Πιέσεις αναμένει ωστόσο η Proton, εν αναμονή των οικονομικών στοιχείων από τις ΗΠΑ.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε 0,25% υψηλότερα, όμως πριν από το ράλι στις ευρωαγορές και στη Wall Street, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για ισχυρό άνοιγμα στη σημερινή συνεδρίαση, σύμφωνα με τη Marfin Analysis.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στο αμερικανικό ΑΕΠ και στον δείκτη εμπιστοσύνης του Michigan, καθώς και στα νεότερα σχετικά με το σχέδιο διάσωσης του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η χρηματιστηριακή αναμένει αδύναμο ξεκίνημα και για τη Σοφοκλέους.

Για θετικό τόνο στη σημερινή συνεδρίαση, μετά την αρχική συμφωνία του Κογκρέσου για το σχέδιο Paulson, αναμένει η Alpha Finance.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v