Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citigroup: Tι αλλάζει για Μαΐλλη, ΠΑΝΦ, ΟΠΑΠ, HYAT

Η μείωση της τιμής-στόχου της Μαΐλλης και η αύξηση εκείνης της Panafon Vodafone είναι, μεταξύ άλλων, οι αλλαγές στις οποίες προχωρά η Citigroup επ΄ αφορμή των τροποποιήσεων στη μεθοδολογία εκπόνησης συστάσεων και αποτιμήσεων. Δείτε την πλήρη λίστα με τις τιμές στόχους των ελληνικών εταιριών που παρακολουθεί ο οίκος.

Citigroup: Tι αλλάζει για Μαΐλλη, ΠΑΝΦ, ΟΠΑΠ, HYAT
Αλλαγές στις αποτιμήσεις και της συστάσεις της επί ελληνικών μετοχών περιέχει έκθεση της Citigroup με ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της αλλαγής του συστήματος αξιολόγησης που χρησιμοποιεί ο οίκος και που περιγράφεται στην ίδια έκθεση.

Η Citigroup ανακοίνωσε ότι οι επενδυτικές της αξιολογήσεις θα είναι στο εξής οι buy (αγορά), hold (διακράτηση) και sell (πώληση), ενώ οι αποτιμήσεις του κινδύνου θα αναφέρονται στο εξής ως low (χαμηλή), medium (μέτρια), high (υψηλή) και speculative (κερδοσκοπική).

Με βάση την τροποποίηση αυτή των δεδομένων, ο οίκος αλλάζει την ”εκτίμηση κινδύνου” για τη Hyatt και τον ΟΠΑΠ σε medium από high, μειώνει την τιμή-στόχο για τη Μαΐλλης από 3,70 σε 3,50 ευρώ, ενώ αναθεωρεί ανοδικά την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Panafon Vodafone στα 6,30 από 6 ευρώ.

Εξάλλου, στην ίδια έκθεση περιέχονται οι τιμές στόχοι και για τις υπόλοιπες ελληνικές εταιρίες που παρακολουθεί η Citigroup.

Συγκεκριμένα, για την Alpha Bank διατηρείται η τιμή στόχος στα 18,4 ευρώ, για την Chipita στα 4,4 ευρώ, για την Coca Cola 3E στα 18 ευρώ, για την Cosmote στα 11,5 ευρώ, για την Eurobank στα 14,2 ευρώ, για την Intralot στα 15,75 ευρώ και για την Hyatt στα 8,7 ευρώ.

Ο οίκος διατηρεί επίσης τις τιμές στόχους για τις Εθνική στα 19,4 ευρώ, ΟΠΑΠ στα 11,80 ευρώ, ΟΤΕ στα 10,5 ευρώ και Τιτάνα, στα 38,5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v