Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκ νέου κάλυψη ΜΟΗ-ΕΛΠΕ από Εθνική-Π&Κ

Την κάλυψη της Motor Oil με τιμή-στόχο τα 17 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση "overweight" και των Ελληνικών Πετρελαίων με τιμή-στόχο τα 9 ευρώ και σύσταση "equalweight" ξεκινά εκ νέου η Εθνική-Π&Κ, με εκθέσεις της στις 22/9.

Εκ νέου κάλυψη ΜΟΗ-ΕΛΠΕ από Εθνική-Π&Κ
Την κάλυψη της Motor Oil, με τιμή-στόχο τα 17 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση "overweight", και των Ελληνικών Πετρελαίων, με τιμή-στόχο τα 9 ευρώ και σύσταση "equalweight", ξεκινά εκ νέου η Εθνική - Π&Κ, με εκθέσεις της στις 22/9.

Για την πρώτη, η χρηματιστηριακή αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, παρά τις δυσμενείς προοπτικές της διύλισης, η Motor Oil είναι ξεκάθαρα υποτιμημένη και προσφέρει καλό σημείο εισόδου στα τρέχοντα επίπεδα.

Όσον αφορά στα Ελληνικά Πετρέλαια, η Εθνική - Π&Κ σημειώνει ότι οι δραστηριότητες του ομίλου σε επίπεδο διύλισης συνέχισαν να πραγματοποιούνται σε ένα δύσκολο περιβάλλον, όσον αφορά στα περιθώρια, ενώ εκτιμά πως θα υπάρξει περαιτέρω μείωση των περιθωρίων, λόγω της αύξησης της δυναμικότητας διύλισης παγκοσμίως.

Αν και η ολοκλήρωση της επένδυσης στην Ελευσίνα θα βοηθήσει ώστε να αντισταθμιστεί το αυξανόμενα δυσμενές περιβάλλον διύλισης, οι αναβαθμίσεις έχουν προεξοφληθεί στα τρέχοντα επίπεδα, όπως εκτιμά. Επιπλέον, αναμένει μεγαλύτερη συνεισφορά στα EBITDA του ομίλου από τις δραστηριότητες στους τομείς της εμπορίας και της παραγωγής ενέργειας.

Η μετοχή της Motor Oil ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 19ης Σεπτεμβρίου στα 11,24 ευρώ και ο τίτλος των Ελληνικών Πετρελαίων στα 8 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v