Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Geniki Bank: Νέο πακέτο προνομίων G-club νέων

Η Geniki Bank, μέλος του ομίλου της Societe Generale, συνεχίζει να υποστηρίζει δυναμικά τους φοιτητές και προσφέρει το πακέτο προνομίων G-club νέων, με ανανεωμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Geniki Bank: Νέο πακέτο προνομίων G-club νέων
Η Geniki Bank, μέλος του ομίλου της Societe Generale, συνεχίζει να υποστηρίζει δυναμικά τους φοιτητές και προσφέρει το πακέτο προνομίων G-club νέων, με ανανεωμένα προϊόντα και υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες και προσδοκίες τους.

Eιδικότερα, προσφέρει:

* Φοιτητικό λογαριασμό GENIKI Νέων με υψηλό επιτόκιο (σήμερα 3,5%) για ποσά 0-3.000 ευρώ και δυνατότητα υπερανάληψης 
* Φοιτητική πιστωτική κάρτα GENIKI VISA Electron Νέων χωρίς ετήσια συνδρομή, η οποία λειτουργεί και σαν κάρτα μέλους για τα προνόμια του Club
* Δωρεάν GENIKI e-banking

Όπως επισημαίνεται, ειδικές προσφορές αποκλειστικά για τα μέλη του G-club νέων παρέχουν οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, όπως IANOΣ, FNAC, JOE WEIDER, το περιοδικό HIGHLIGHTS, οι ιστοσελίδες ATHENS BARS και FIGAME.GR, τα NOTOS GALLERIES, JEAN2JEAN, MAT FASHION, E-SHOP και SKIADOPOULOS, με την απλή επίδειξη της πιστωτικής κάρτας GENIKI Νέων.

Στα προϊόντα της GENIKI Bank ειδικά σχεδιασμένα για φοιτητές περιλαμβάνεται ακόμα το φοιτητικό δάνειο GENIKI Νέων, που προσφέρει περίοδο χάριτος για τη διάρκεια των σπουδών, χαμηλό σταθερό επιτόκιο 8,9% για όλη τη διάρκειά του δανείου και μειωμένη δαπάνη εξέτασης αιτήματος δανειοδότησης και έγκρισης δανείου για τους κατόχους του G-club νέων. 

Τέλος, τονίζεται, ότι η GENIKI Bank προσκαλεί τους φοιτητές να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό που διοργανώνει έως τις 14 Νοεμβρίου 2008 μέσα από την ιστοσελίδα της με πολλά δώρα όπως laptop, iPod nano και μνήμες USB.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v