Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι βλέπουν οι αναλυτές για την Tellas

Μερίδιο αγοράς της τάξεως του 6% στη σταθερή τηλεφωνία ελέγχει η Tellas -που αντιστοιχεί σε περίπου 350 χιλιάδες συνδέσεις- όπως αναφέρουν οι Marfin Hellenic και Alpha Finance, ενώ σημειώνουν πως τα έσοδα της εταιρίας το 2003 αναμένεται να φτάσουν στα 50 εκατ. ευρώ.

Τι βλέπουν οι αναλυτές για την Tellas
Μερίδιο αγοράς της τάξεως του 6% ελέγχει η Tellas στην αγορά της σταθερής τηλεφωνίας, όπως αναφέρουν οι Marfin Hellenic και Alpha Finance στα πρωινά τους reports, επικαλούμενες δημοσιεύματα του Τύπου.

Το ποσοστό που κατέχει η θυγατρική των ΔΕΗ και Wind Telecom αντιστοιχεί σε περίπου 350 χιλιάδες συνδέσεις συνδρομητών, ενώ στόχος για το 2003 είναι οι συνδρομητές να φτάσουν στις 550 χιλιάδες.

Όπως σημειώνει η Alpha Finance, η εταιρία αναμένεται να έχει θετικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων το 2005 και θετικά καθαρά κέρδη το 2006, ένα χρόνο νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση.

Επιπλέον, η Alpha Finance αναφέρει πως τα έσοδα της Tellas για το 2003 αναμένεται να φτάσουν στα 50 εκατ. ευρώ, έναντι προηγούμενων προβλέψεων για έσοδα ύψους 32 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v