Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύσταση ”υπεραπόδοση” από την Π&Κ για την Intralot

Σύσταση ”υπεραπόδοση” δίνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Intralot, ενώ εκτιμά πως η προσφορά του Tennessee Lottery Board, στην οποία θα συμμετάσχει και η Intralot το φθινόπωρο, αναμένεται να αποτελέσει καταλύτη σε ό,τι αφορά την αμερικανική συνεισφορά τα δυο τελευταία τρίμηνα του 2003.

Σύσταση ”υπεραπόδοση” από την Π&Κ για την Intralot
Η ανοιχτή προσφορά του Tennessee Lottery Board (TLB) αναμένεται να αποτελέσει κατά το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο του έτους τον επόμενο καταλύτη για την αξιολόγηση της αμερικανικής συνεισφοράς στην Intralot, αναφέρει η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο πρωινό της report με ημερομηνία 8 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικότερα, η Π&Κ αναφέρει πως την περασμένη εβδομάδα το Tennessee Lottery Board αποφάσισε να απορρίψει συνεργασία με την Georgia lottery, ενώ συμπληρώνει πως η ιδέα της συγκεκριμένης συνεργασίας ήταν σημαντική τόσο για το κράτος όσο και για την Georgia Lottery Corporation vendor GTech (όπως αναφερόταν σε σχετική μελέτη συμβούλων).

Η Π&Κ προσθέτει πως εταιρίες τυχερών παιχνιδιών, μεταξύ των οποίων και η Intralot (μέσω της κατά 85% θυγατρικής της Intralot Inc.), απείλησαν να μηνύσουν ότι η Tenessee θα είχε μεγαλύτερη εξοικονόμηση εάν ξεκινούσε μόνη της.

Αναμένουμε, προσθέτει η χρηματιστηριακή, πως η ΤLB θα ξεκινήσει ανταγωνιστικές προσφορές το φθινόπωρο του ’03, ενώ σημειώνει πως τόσο η Intralot όσο και η Gtech αναμένεται να συμμετάσχουν στην προσφορά.

Πάντως, η Π&Κ αναφέρει πως κατά την παρούσα περίοδο, οι ΗΠΑ έχουν μηδενική συνεισφορά στην Intralot, ενώ εκτιμά πως το συμβόλαιο στη Nebraska δεν θα έχει μεγάλο αντίκτυπο.

Ετσι, η χρηματιστηριακή προβλέπει πως το αποτέλεσμα της ανοιχτής προσφοράς του Tennessee στο τρίτο και τέταρτο τρίμηνο του 2003 θα είναι ο επόμενος καταλύτης για μία αξιολόγηση της αμερικανικής συνεισφοράς.

Η Π&Κ καταλήγει πως η Intralot είναι η καλύτερη επιλογή της από τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, ενώ δίνει σύσταση ”υπεραπόδοση” για τη μετοχή της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v