Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Fin.: Νέες τιμές για ΣΑΡ, ΤΕΝΕΡΓ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Νέες, χαμηλότερες τιμές για τις μετοχές των Σαράντη, Ελλάκτωρ και Τέρνα Ενεργειακή δίνει η Alpha Finance με ξεχωριστές εκθέσεις της στις 3 Σεπτεμβρίου, μετά την "ανάγνωση" των αποτελεσμάτων α΄ εξαμήνου των εταιριών.

Alpha Fin.: Νέες τιμές για ΣΑΡ, ΤΕΝΕΡΓ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ
Νέες, χαμηλότερες τιμές για τις μετοχές των Σαράντη, Ελλάκτωρ και Τέρνα Ενεργειακή δίνει η Alpha Finance με ξεχωριστές εκθέσεις της στις 3 Σεπτεμβρίου, μετά την "ανάγνωση" των αποτελεσμάτων α΄ εξαμήνου των εταιριών.

Ειδικότερα για τον Σαράντη, η χρηματιστηριακή δίνει νέα τιμή στα 13 από 14,8 ευρώ, λόγω των καθυστερήσεων στην κοινοπραξία με την Estee Lauder και την ισχνή απόδοση των νέων αγορών στο εξάμηνο. Ωστόσο, διατηρεί σύσταση "outperform" σημειώνοντας ότι η αποτίμηση της εταιρίας παραμένει ελκυστική, με το περιθώριο ανόδου έως την τιμή-στόχο να διαμορφώνεται στο 35%.

Για την Τέρνα Ενεργειακή, η Alpha Finance μειώνει την τιμή-στόχο στα 9,4 από 10,4 ευρώ λόγω νέων, χαμηλότερων εκτιμήσεων για τα αιολικά πάρκα, ενώ διατηρεί σύσταση "outperform" σημειώνοντας ότι το προφίλ ρίσκου/απόδοσης στα τρέχοντα επίπεδα τιμών της μετοχής είναι σαφώς βελτιωμένα. 

Αγοραστική ευκαιρία αποτελούν τα τρέχοντα επίπεδα τιμών της Ελλάκτωρ, τονίζει η χρηματιστηριακή, προχωρώντας σε μείωση της τιμής-στόχου στα 11 από 11,5 ευρώ λόγω χαμηλότερης αποτίμησης του περιβαλλοντικού κλάδου της εταιρίας. 

Η Alpha Finance διατηρεί σύσταση "outperform" για τη μετοχή, σημειώνοντας ότι αποτελεί ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση, ενώ η τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 56% από τα τρέχοντα επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v