Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Χαμηλώνουν τον πήχη UBS-JP Morgan

Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Intralot, στα 12 από 15 ευρώ δίνει η JP Morgan για τον τίτλο της Intralot, επισημαίνοντας ότι προχωρά σε μείωση εκτιμήσεων κερδοφορίας λόγω Τουρκίας. Χαμηλότερη τιμή και από UBS.

Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Intralot, στα 12 από 15 ευρώ δίνει η JP Morgan για τον τίτλο της Intralot, σε έκθεσή της με ημερομηνία 2/9, επισημαίνοντας ότι προχωρά σε μείωση εκτιμήσεων κερδοφορίας λόγω Τουρκίας, ενώ διατηρεί "overweight".

Όπως αναφέρει ο οίκος, η μείωση των τιμών στη νέα σύμβαση στην Τουρκία ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις εκτιμήσεις, μειώνοντας την επιχειρηματική αξία της εταιρίας. Η JP Morgan προχωρά σε μείωση των εκτιμήσεων για τα κέρδη ανά μετοχή της Intralot κατά 6% και 8% για το 2009 και το 2010 αντίστοιχα. 

Εν τω μεταξύ, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Intralot, στα 13,5 από 14,5 ευρώ δίνει και η UBS σε έκθεσή της με ημερομηνία 29/8, ενώ διατηρεί "buy".

Η UBS μειώνει την τιμή-στόχο μετά από μείωση των εκτιμήσεων για τα κέρδη 2008-10 κατά 1%, 3% και 5% αντίστοιχα, μετά τα αποτελέσματα εξαμήνου της εταιρίας, αλλά και τη ροή ειδήσεων από Τουρκία.  
 
Ο τίτλος της Intralot υποχωρεί σήμερα, Τετάρτη, στα 8,50 ευρώ με απώλειες 3,19% ενώ ενδοσυνεδριακά, έφθασε και στα 8,44 ευρώ. Σημειώνεται ότι η μετοχή εμφανίζει χαμηλό 52 εβδομάδων σε κλείσιμο στα 8,48 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v