ΧΑ: 2 εταιρίες επικαιροποίησαν το φάκελο εισαγωγής

Δύο εταιρίες έχουν ενσωματώσει στον φάκελό τους πρόσφατα στοιχεία, με αποτέλεσμα ο φάκελός τους να θεωρείται ”επικαιροποιημένος”, ανακοίνωσε σήμερα το Χ.Α. και άλλες δύο έχουν μεταφερθεί στο στάδιο επεξεργασίας.

ΧΑ: 2 εταιρίες επικαιροποίησαν το φάκελο εισαγωγής
Μόνο 2 εταιρίες από τις 233 εταιρίες που περιλαμβάνονται στη λίστα των ”υπό εισαγωγή” εταιριών, έχουν ενσωματώσει στον φάκελό τους πρόσφατα στοιχεία, με αποτέλεσμα ο φάκελος τους να θεωρείται ”επικαιροποιημένος”.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εταιρία Οξύμαχα Δομικά Κεραμικά Ροδόπης Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή τούβλων, πλακιδίων και λοιπών δομικών προϊόντων και είχε καταθέσει αίτηση εισαγωγής στην Κύρια Αγορά στις 9/5/2001, με κύριο ανάδοχο - συντονιστή την Omega Bank και σύμβουλο έκδοσης την Ωμέγα Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

Η δεύτερη εταιρία είναι η ΠΕΤΡΟ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στο Χονδρικό εμπόριο άλλων ειδών οικιακής χρήσης και είχε καταθέσει αίτηση εισαγωγής στην Παράλληλη Αγορά στις 17/1/2000, με κύριο ανάδοχο και σύμβουλο έκδοσης την Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΧΑ, έχουν μεταφερθεί στο στάδιο επεξεργασίας και έχει ήδη ξεκινήσει η εξέταση των αιτήσεων 103 εταιριών που έχουν αιτηθεί την εισαγωγή τους σε μία από τις 3 αγορές του ΧΑ (Κύρια, Παράλληλη, ΝΕΧΑ).

Ανάμεσα στις 103 αιτήσεις περιλαμβάνονται και οι εταιρίες Επιχειρήσεις Ηχου και Εικόνας Α.Ε. και CBL PATRAS Χημικά και Βιοφαρμακευτικά Εργαστήρια Πατρών, οι οποίες συμπεριλαμβάνονταν στην προηγούμενη λίστα εταιριών με ”επικαιροποιημένο φάκελο”.

Επίσης, οι αιτήσεις 9 επενδυτικών εταιριών που έχουν καταθέσει αίτηση εισαγωγής στο ΧΑ, έχουν μεταφερθεί στο στάδιο επεξεργασίας και αναμένεται η προσκόμιση των πρόσθετων πληροφοριών που ζητήθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία ώστε να προχωρήσει η εξέτασή τους από το Δ.Σ. του Χ.Α., ενώ οι αιτήσεις και των 18 εταιριών που έχουν αιτηθεί την εισαγωγή τους στη ΝΕΧΑ έχουν μεταφερθεί στo στάδιο επεξεργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v