Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MPB: Θετική υποδοχή μεγεθών από 4 οίκους

Θετικές τάσεις στα μεγέθη της Marfin Popular Bank καταγράφουν οι KBW, Citigroup, UBS και Cheuvreux σε ξεχωριστές αναλύσεις τους υπογραμμίζοντας τη σημαντική ενίσχυση των χορηγήσεων και των καταθέσεων.

MPB: Θετική υποδοχή μεγεθών από 4 οίκους
Θετικές τάσεις στα αποτελέσματα εξαμήνου 2008 της Marfin Popular Bank καταγράφουν οι KBW, Citigroup, UBS και Cheuvreux σε ξεχωριστές αναλύσεις τους υπογραμμίζοντας τη σημαντική ενίσχυση των χορηγήσεων και των καταθέσεων.

Η KBW αναφέρει ότι η κεφαλαιακή επάρκεια της τράπεζας έχει ενισχυθεί περαιτέρω και οι όγκοι είναι ιδιαίτερα ισχυροί, επαναδιατυπώνοντας την τιμή-στόχο των 6,8 ευρώ και τη σύσταση "οutperform".

H Citigroup χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα θετικά και διατηρεί τη σύσταση "buy" και την τιμή-στόχο των 8 ευρώ.

Τονίζει ότι οι όγκοι δανείων και χορηγήσεων ήταν ισχυροί και τα καθαρά κέρδη ήταν ελαφρώς ανώτερα των προβλέψεών της, ενώ υπογραμμίζει την ελκυστικότητα των μετοχών της τράπεζας.

Από την πλευρά της η Cheuvreux αναφέρει ότι τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν ανώτερα από τις εκτιμήσεις, επισημαίνει τις ενθαρρυντικές τάσεις στα μεγέθη από την Κύπρο, ενώ αναφέρει ότι οι προβλέψεις διαμορφώθηκαν κατώτερα από τις εκτιμήσεις.

Ο διεθνής οίκος αναπροσαρμόζει τις εκτιμήσεις για την περίοδο 2008 - 2010 και την τιμή-στόχο στα 5,7 ευρώ, από 6,2 πριν.

Επιφυλακτικότερη εμφανίζεται η UBS σε έκθεση με ημερομηνία 29/8 τονίζοντας ότι οι καταθέσεις και οι χορηγήσεις παραμένουν ισχυρές.

Ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι τα περιθώρια παραμένουν αδύναμα, προβλέπει ωστόσο ότι η κερδοφορία θα ανακάμψει και διατηρεί την τιμή-στόχο των 5,1 ευρώ και τη σύσταση "neutral".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v