Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Μειώνουν τις τιμές-στόχους Citi - Alpha Fin.

Στα 20 ευρώ ανά μετοχή, από 29 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο για τη ΔΕΗ η Citigroup, διατηρώντας τη σύσταση "hold", ενώ σύσταση "outperform" διατηρεί η Alpha Fin., μειώνοντας την τιμή στα 31,2, από 35,7 ευρώ.

ΔΕΗ: Μειώνουν τις τιμές-στόχους Citi - Alpha Fin.
Στα 20 ευρώ ανά μετοχή, από 29 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο για τη ΔΕΗ η Citigroup, με έκθεσή της στις 28/8 που τιτλοφορείται «Χειρότερα δεν γίνεται», διατηρώντας τη σύσταση "hold".

Ο διεθνής οίκος προβλέπει ότι η μετοχή της ΔΕΗ θα "λιμνάζει" για κάποιο χρονικό διάστημα.

Εν τω μεταξύ, στα 31,2 ευρώ ανά μετοχή, από 35,7 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο της ΔΕΗ η Alpha Finance, διατηρώντας ωστόσο τη σύσταση "outperform", για λόγους αποτίμησης.

Όπως σημειώνει, θεωρεί ότι η θεμελιώδης εικόνα της ΔΕΗ δεν έχει αλλάξει, καθώς ήταν εμφανές -ιδιαίτερα μετά τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου- ότι το 2008 θα είναι μία ακόμα "χαμένη χρονιά" για την Επιχείρηση.

Η χρηματιστηριακή προχωρά παράλληλα σε υποβάθμιση των εκτιμήσεών της, προβλέποντας ζημίες 41 σεντς ανά μετοχή για την τρέχουσα χρήση, έναντι κερδών 9 σεντς ανά μετοχή που ήταν η προηγούμενη πρόβλεψή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v