Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: "Φθηνή μετοχή με κρυμμένη αξία" λέει η MS

Η μετοχή του ΟΤΕ είναι φθηνή και έχει κρυμμένη αξία, σημειώνει η Morgan Stanley σε έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση "overweight" και στόχο στα 21 ευρώ. Νέα τιμή στα 16,4 από 20,5 ευρώ από Εθνική - Π&Κ.

ΟΤΕ: Φθηνή μετοχή με κρυμμένη αξία λέει η MS
Η μετοχή του ΟΤΕ είναι φθηνή και έχει κρυμμένη αξία, σημειώνει η Morgan Stanley σε έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση "overweight" και τιμή-στόχο στα 21 ευρώ, επισημαίνοντας ότι τα αποτελέσματα εξαμήνου υπερέβησαν τις εκτιμήσεις της.

Ειδικότερα, ο οίκος σημειώνει ότι τα ΕΒΙΤDΑ του Οργανισμού ξεπέρασαν τις προβλέψεις του κατά 2%, ενώ τα καθαρά κέρδη ευθυγραμμίστηκαν με τις εκτιμήσεις.

Παράλληλα, αναφέρει ότι βλέπει περιθώριο ανόδου 50% από τα τρέχοντα επίπεδα της μετοχής έως την τιμή-στόχο. 

Η "κρυμμένη αξία" του Οργανισμού οδηγεί στο αισιόδοξο σενάριο των 24 ευρώ για τη μετοχή και το κλείσιμο του deal με την Deutsche Telekom τον Οκτώβριο αναμένεται να βοηθήσει στο "ξεκλείδωμα" της αξίας, σημειώνει. 

Εν τω μεταξύ, νέα τιμή στα 16,4 από 20,5 ευρώ για τη μετοχή του Οργανισμού δίνει η Εθνική - Π&Κ σε έκθεσή της με ημερομηνία 28 Αυγούστου, όπου διατηρεί σύσταση "equalweight".

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι τα αποτελέσματα τριμήνου ήταν θετικά. Ωστόσο, θεωρεί ότι στην παρούσα φάση το προφίλ ρίσκου - απόδοσης του ΟΤΕ δεν είναι ευνοϊκό και δεν μπορεί να συντηρήσει σημαντική ανοδική κίνηση της μετοχής.  

Η μετοχή του ΟΤΕ εμφάνισε χθες ισχυρά κέρδη 4,78% στα 14,9 ευρώ.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v