Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚ:Οκ σε Green Bidco και Αλκμήνη για squeeze-out

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε μεταξύ άλλων το αίτημα για squeeze-out των Green Bidco και Αλκμήνη.

ΕΚ:Οκ σε Green Bidco και Αλκμήνη για squeeze-out
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε μεταξύ άλλων το αίτημα για squeeze-out των Green Bidco σε Νεοχημική και Αλκμήνη σε Everest.

Αναλυτικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 483η/28.8.2008 συνεδρίασή του ενέκρινε ομόφωνα: 

* Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου της εταιρίας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 

* Το αίτημα της εταιρίας «GREEN BIDCO» για άσκηση δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των υπολοίπων μετοχών της εταιρίας «ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ» σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006. 

* Το αίτημα της εταιρίας «ΑΛΚΜΗΝΗ CATERING» για άσκηση δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των υπολοίπων μετοχών της εταιρίας EVEREST σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.

Επίσης, το Συμβούλιο ενημερώθηκε για το έγγραφο του άρθρου 4 του Ν.3401/2005 για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «PC SYSTEMS» λόγω της συγχώνευσής της με απορρόφηση των εταιρειών «OPENTEC ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕ» και του κλάδου δικτύων «COMPUTERBANK NETWORKING Βιομηχανική και Εμπορική ΑΕ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v