Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναβάθμιση τιμής στόχου για Εθνική από Marfin

Στα 17,70 (από 14,66 ευρώ) αναβαθμίζει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”neutral”. Όπως σημειώνεται στην έκθεση της Marfin, ακόμη και η νέα τιμή είναι κατά 12,9% χαμηλότερη από την τρέχουσα.

Αναβάθμιση τιμής στόχου για Εθνική από Marfin
Νέα τιμή στόχο τα 17,70 ευρώ (στα 14,66 ευρώ στις 22/8 ), η οποία είναι 12,9% χαμηλότερη από την τρέχουσα τιμή της, προτείνουν οι αναλυτές της Marfin Hellenic για την Εθνική Τράπεζα ενώ η σύσταση διατηρείται σε ουδέτερη ”neutral”.

Όπως αναφέρουν οι αναλυτές της Marfin, σε ανάλυση της χρηματιστηριακής με ημερομηνία 28 Αυγούστου, η τράπεζα ανακοίνωσε ένα δυνατό σύνολο αποτελεσμάτων για το πρώτο εξάμηνο του έτους, ξεπερνώντας τις τόσο τις δικές της προσδοκίες, όσο και της αγοράς.

Έπειτα από την ανακοίνωση των εξαμηνιαίων αποτελεσμάτων της Εθνικής, το τμήμα αναλύσεων της Marfin προέβη σε ανοδική αναθεώρηση των προβλέψεων του για το σύνολο του έτους.

Πιο συγκεκριμένα, για το τρέχον έτος, εκτιμάται άνοδος στα κέρδη μετά φόρων της Τράπεζας της τάξεως του 53,9% σε σχέση με πέρυσι, ενώ για τα έτη 2004 και 2005, εκτιμώνται ρυθμοί ανόδου της τάξεως του 4,8% και 5,4%, αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v