SoGen για Cosmote: ”Πιάσαμε το στόχο- πουλήστε!”

Σε ”sell” από ”buy” υποβαθμίζει τη σύστασή της για τη μετοχή της Cosmote η Societe Generale, καθώς, όπως αναφέρει, ο τίτλος πλησιάζει την τιμή των 12,2 ευρώ, η οποία θεωρείται ”δίκαιη”. Εξάλλου σε αναβάθμιση της τιμής στόχου (11,80 από 11,40 ευρώ) και σε υποβάθμιση της σύστασης (neutral από buy) πρόχώρησε η UBS.

SoGen για Cosmote: ”Πιάσαμε το στόχο- πουλήστε!”
Σε sell (πώληση) από buy (αγορά) υποβαθμίζει τη σύσταση της για την Cosmote η Societe Generale, καθώς, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Dow Jones, η τιμή της μετοχής πλησιάζει τα 12,2 ευρώ- επίπεδο στο οποίο το γαλλικό ίδρυμα θεωρεί δίκαιη την αποτίμηση του τίτλου.

Η Societe Generale χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα εξαμήνου της Cosmote αντίστοιχα των προβλέψεών της, ενώ δεν εκτιμά ότι θα υπάρξει κάποιος λόγος ”υπεραπόδοσης” βραχυπρόθεσμα.

Επίσης, όπως αναφέρεται, στο τρίτο τρίμηνο του έτους, η εταιρία είναι πιθανό να εμφανίσει μικρότερους ρυθμους ανάπτυξης.

Εξάλλου, επίσης σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Dow Jones, ο ελβετικός οίκος UBS αναθεωρεί προς τα κάτω τη σύστασή του για την Cosmote (σε neutral από buy), αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα την τιμή στόχο για την εταιρία στα 11,80 από 11,40 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v