Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τα αποτελέσματα εξαμήνου στο επίκεντρο

Τα αποτελέσματα εξαμήνου παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επενδυτών, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις διεθνείς αγορές προς αναζήτηση κατεύθυνσης, όπως εκτιμούν οι αναλυτές.

ΑΧΕ: Τα αποτελέσματα εξαμήνου στο επίκεντρο
Τα αποτελέσματα εξαμήνου παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επενδυτών, με το βλέμμα στραμμένο στις διεθνείς αγορές προς αναζήτηση κατεύθυνσης, όπως εκτιμούν οι αναλυτές.

Το ενδεχόμενο μιας ήπιας ανάκαμψης κατά την σημερινή συνεδρίαση δεν μπορεί να αποκλειστεί, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Σταθεροποιητικό ξεκίνημα στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως το άνοιγμα της Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό προς υψηλότερο, με τους επενδυτές να έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων.

Οι ελληνικές μετοχές βρέθηκαν υπό ισχυρή πίεση χθες, ωστόσο η αγορά έκλεισε πριν την ανάκαμψη στα διεθνή χρηματιστήρια, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία σημειώνει ότι ο Γενικός Δείκτης του ΧΑ παραμένει μεταξύ αυτών με τις χειρότερες επιδόσεις παγκοσμίως, έχοντας καταγράψει απώλειες 37% από την αρχή του έτους, έναντι απωλειών 25% και 28% για τους DJ Euro Stoxx 50 και ISE αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v