Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Αγοραστική ευκαιρία, λέει η Alpha Fin.

Στα 39,9 εκατ. ευρώ εκτιμά η Alpha Finance ότι θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου της Ελλάκτωρ, χαμηλότερα κατά 56,1%, σημειώνοντας πως τα μεγέθη δεν είναι συγκρίσιμα με αυτά του εξαμήνου 2007.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Αγοραστική ευκαιρία, λέει η Alpha Fin.
Στα 39,9 εκατ. ευρώ εκτιμά η Alpha Finance ότι θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου της Ελλάκτωρ, χαμηλότερα κατά 56,1% έναντι του προηγούμενου έτους, ενώ ο κύκλος εργασιών αναμένεται ενισχυμένος κατά 88,3% στα 782,2 εκατ. ευρώ.

Η χρηματιστηριακή τονίζει ότι τα αποτελέσματα της Ελλάκτωρ δεν είναι συγκρίσιμα με αυτά του προηγούμενου έτους καθώς, μετά τη συγχώνευση με την Παντεχνική, θα περιλαμβάνουν και την Αττική Οδό, η οποία ενοποιήθηκε πλήρως το δ΄ τρίμηνο του 2007 και μόνο για έναν μήνα.

Επιπλέον, η κερδοφορία της εταιρίας το α΄ εξάμηνο του προηγούμενου έτους ενισχύθηκε από έκτακτα κέρδη ύψους 53 εκατ. ευρώ.

Η Alpha Finance διατηρεί την τιμή-στόχο των 11,5 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση "outperform" για την Ελλάκτωρ, εκτιμώντας πως στα τρέχοντα επίπεδα η μετοχή της εταιρίας αποτελεί "αγοραστική ευκαιρία".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v