Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Τι "βλέπει" η Alpha Fin. για το τρίμηνο

Ισχυρό ρυθμό ανάπτυξης του κύκλου εργασιών της Φουρλής, κατά 24,4% στα 178,6 εκατ. ευρώ, αναμένει για το β΄ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης η Alpha Finance (21/8), με υποχώρηση των καθαρών κερδών κατά 3%.

Φουρλής: Τι βλέπει η Alpha Fin. για το τρίμηνο
Ισχυρό ρυθμό ανάπτυξης του κύκλου εργασιών της Φουρλής, κατά 24,4% στα 178,6 εκατ. ευρώ, αναμένει για το β΄τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης η Alpha Finance (21/8), με υποχώρηση των καθαρών κερδών κατά 3% στα 9,5 εκατ. ευρώ και μικρή βελτίωση των EBITDA κατά 4,3% στα 17,2 εκατ. ευρώ.

Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, τα αποτελέσματα β΄τριμήνου 2008 και του αντίστοιχου του προηγούμενου έτους, δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα, καθώς το δίκτυο καταστημάτων των ΙΚΕΑ λειτουργεί πλέον 4 καταστήματα, έναντι 2 που ήταν σε λειτουργία το β΄τρίμηνο του 2007, ενώ τονίζει πως η πορεία τού εν λόγω τμήματος θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω των δυνατοτήτων του για δημιουργία αξίας.

Η Φουρλής θα ανακοινώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα στις 27 Αυγούστου, μετά τη λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

Η τιμή-στόχος για τη Φουρλής διατηρείται στα 25,1 ευρώ ανά μετοχή, με σύσταση “outperform”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v