Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελλάκτωρ: Στα 11,8 ευρώ μειώνει την τιμή η Citi

Στα 11,8 ευρώ ανά μετοχή, από 12,3 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο για την Ελλάκτωρ η Citigroup, με έκθεσή της στις 22/8, στην οποία διατηρεί τη σύσταση "buy".

Ελλάκτωρ: Στα 11,8 ευρώ μειώνει την τιμή η Citi
Στα 11,8 ευρώ ανά μετοχή από 12,3 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο για την Ελλάκτωρ η Citigroup, με έκθεσή της στις 22/8, στην οποία διατηρεί τη σύσταση "buy".

Σύμφωνα με την Citi, η μείωση της τιμής-στόχου πραγματοποιείται διότι πλέον η European Goldfields – η οποία ανακοίνωσε ισχνά αποτελέσματα εξαμήνου- αποτιμάται με βάση την λογιστική της αξία και όχι την κεφαλαιοποίησή της, αλλά και λόγω των καθυστερήσεων που παρατηρούνται στο πρόγραμμα ανάπτυξης στον τομέα της αιολικής ενέργειας.

Όπως επισημαίνει ο διεθνής οίκος, τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρία για το β΄ τρίμηνο ήταν καλά, χωρίς όμως να υπάρχουν «πυροτεχνήματα».

Σύμφωνα με τη Citi, οι μετοχές της Ελλάκτωρ διαπραγματεύονται με ΡΕ 12 για το 2008 και 10 για το 2009. Αν όμως γίνει προσαρμογή για τα διόδια που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία και το τμήμα real estate, τα υπόλοιπα τμήματα διαπραγματεύονται με ΡΕ 6,4 για το 2008, το οποίο μειώνεται στο 4,8 για το 2009.

Η μετοχή της Ελλάκτωρ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 22ας Αυγούστου στα 6,94 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v