Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αναζήτηση κατεύθυνσης από το εξωτερικό

Στις διεθνείς αγορές θα έχει στραμμένο το βλέμμα και σήμερα το ΧΑ, σε αναζήτηση κατεύθυνσης, όπως εκτιμούν οι αναλυτές, που αναμένουν η ΑΤΕ να βρίσκεται στο επίκεντρο, λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της.

ΑΧΕ: Αναζήτηση κατεύθυνσης από το εξωτερικό
Στις διεθνείς αγορές θα έχει στραμμένο το βλέμμα και σήμερα η Σοφοκλέους, σε αναζήτηση κατεύθυνσης, όπως εκτιμούν οι αναλυτές, που αναμένουν η μετοχή της ΑΤΕ να βρίσκεται στο επίκεντρο, λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της της τράπεζας.

Η αυξανόμενη αποφυγή του ρίσκου αναμένεται να διατηρήσει τον τζίρο σε χαμηλά επίπεδα και να αφήσει την εγχώρια αγορά χωρίς κατεύθυνση, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Οι διεθνείς αγορές θα δώσουν τον τόνο στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως εκτιμά η Alpha Finance, η οποία αναμένει η μετοχή της Αγροτικής Τράπεζας να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της τράπεζας.

Σταθεροποιητικό προς υψηλότερο ξεκίνημα για τις ευρωπαϊκές αγορές περιμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία θεωρεί πως η Σοφοκλέους θα ακολουθήσει την πορεία των διεθνών χρηματιστηρίων.

Χθες ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε κατά 1,3%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 160 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v