Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελλάκτωρ: Πτώση στα κέρδη 6μήνου βλέπει η Marfin

Υποχώρηση των καθαρών κερδών της Ελλάκτωρ κατά 54% στο α΄ εξάμηνο και κατά 72% στο β΄ τρίμηνο, στα 41,5 εκατ. ευρώ και στα 21,1 εκατ. ευρώ αντίστοιχα, αναμένει η Marfin Analysis.

Ελλάκτωρ: Πτώση στα κέρδη 6μήνου βλέπει η Marfin
Επιτάχυνση της εκτέλεσης των projects της Ελλάκτωρ και σταθεροποίηση των περιθωρίων κερδοφορίας ελαφρώς χαμηλότερα του 5% αναμένει η Marfin Analysis εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων β΄ τριμήνου.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, η διατηρήσιμη ανάπτυξη στην εκτέλεση των projects της εταιρίας το β΄ τρίμηνο θα στηρίξει τον ρυθμό ανάπτυξης του κύκλου εργασιών της Ελλάκτωρ, αναμένοντας αύξηση του κύκλου εργασιών από τον τομέα των κατασκευών 61%, στα 290 εκατ. ευρώ περίπου.

Όπως εκτιμά η Marfin Analysis, ο κύκλος εργασιών της Ελλάκτωρ θα διαμορφωθεί στα 765 εκατ. ευρώ το εξάμηνο και στα 383,9 εκατ. ευρώ το τρίμηνο, εμφανίζοντας άνοδο της τάξης του 84% και του 68% αντίστοιχα.

Τα EBITDA αναμένονται κατά 143% υψηλότερα στο εξάμηνο (στα 141,1 εκατ. ευρώ) και κατά 66% υψηλότερα στο τρίμηνο (στα 68,9 εκατ. ευρώ).

Επίσης, αναμένεται υποχώρηση των καθαρών κερδών κατά 54% στο α΄ εξάμηνο και κατά 72% στο β΄ τρίμηνο, στα 41,5 εκατ. ευρώ και στα 21,1 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v