Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot:Αύξηση κερδών 7,2% βλέπει η Proton

Στα 61,7 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 7,2% σε ετήσια βάση, θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη της Intralot στο εξάμηνο, προβλέπει η Proton σε έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση "neutral" και τιμή-στόχο στα 14,6 ευρώ.

Intralot:Αύξηση κερδών 7,2% βλέπει η Proton
Στα 61,7 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 7,2% σε ετήσια βάση, θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη της Intralot στο εξάμηνο, προβλέπει η Proton σε έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση "neutral" και τιμή-στόχο στα 14,6 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι ο κύκλος εργασιών της Intralot θα διαμορφωθεί στα 533,7 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 40,9% με τα EBITDA να εμφανίζονται βελτιωμένα κατά 1,1% σε ετήσια βάση, στα 121,8 εκατ. ευρώ.
 
Η Proton σημειώνει ότι στην παρούσα φάση, ιδιαίτερα κρίσιμη για την εταιρία είναι τυχόν ανανέωση ή μη της σύμβασης για το Στοίχημα στην Τουρκία.

Παράλληλα, αναφέρει ότι δεδομένου του αυξημένου ανταγωνισμού, η νέα σύμβαση στην Τουρκία θα είναι λιγότερο κερδοφόρα για όποια εταιρία την κερδίσει. Ως εκ τούτου, υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης της τιμής-στόχου, η οποία στην παρούσα φάση διαμορφώνεται στα 14,6 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v