Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Στα 22 ευρώ "κόβει" την τιμή η Citi

Στα 22 ευρώ ανά μετοχή από 25,5 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο για τον Φουρλή η Citi, με έκθεσή της στις 20/8, εν όψει της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση "buy".

Φουρλής: Στα 22 ευρώ κόβει την τιμή η Citi
Στα 22 ευρώ ανά μετοχή από 25,5 ευρώ προηγουμένως μειώνει την τιμή-στόχο για τον Φουρλή η Citi, με έκθεσή της στις 20/8, εν όψει της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση "buy".

Όπως διευκρινίζει, η αναπροσαρμογή στην οποία προχώρησε όσον αφορά το μοντέλο αποτίμησης, οδηγεί σε μείωση κατά 5% των εκτιμήσεών της για τα κέρδη των ΙΚΕΑ το 2008, που αντισταθμίζονται από την καλύτερη εμφάνιση των Intersport και του τμήματος χονδρικού εμπορίου. Επίσης, αυξάνει τις εκτιμήσεις της για το κόστος του κεφαλαίου, το οποίο οδηγεί σε μείωση της τιμής-στόχου.

Ο διεθνής οίκος τονίζει ,πάντως, πως ο Φουρλής παραμένει ένα "εξαιρετικό growth story".

Όσον αφορά τα μεγέθη του β΄τριμήνου, τα οποία θα ανακοινωθούν στις 27 Αυγούστου, η Citi αναμένει άνοδο των καθαρών κερδών κατά 13% στα 11 εκατ. ευρώ, των πωλήσεων κατά 29% στα 185 εκατ. ευρώ και των EBITDA κατά 21% στα 20 εκατ. ευρώ.

Η μετοχή του Φουρλή ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 19ης Αυγούστου στα 15,42 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v