Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κορρές: Ισχυρά μεγέθη 6μήνου, λέει η Εθνική-Π&Κ

Στα 11,13 ευρώ ανά μετοχή από 11,45 ευρώ προηγουμένως διαμορφώνει η Εθνική-Π&Κ (18/8) την τιμή-στόχο για την Κορρές, σημειώνοντας πως η εταιρία εμφάνισε ένα ακόμη τρίμηνο ανάπτυξης.

Κορρές: Ισχυρά μεγέθη 6μήνου, λέει η Εθνική-Π&Κ
Στα 11,13 ευρώ ανά μετοχή από 11,45 ευρώ προηγουμένως διαμορφώνει η Εθνική - Π&Κ (18/8) την τιμή-στόχο για την Κορρές, ενώ επαναδιατυπώνει τη σύσταση "overweight", σημειώνοντας πως η εταιρία εμφάνισε ένα ακόμη τρίμηνο ανάπτυξης.

Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, οι πωλήσεις και τα EBITDA της Κορρές ήταν αρκετά υψηλότερα των εκτιμήσεων, ενώ τα καθαρά κέρδη ευθυγραμμίστηκαν με τις προβλέψεις.

Η Εθνική - Π&Κ τονίζει ότι παραμένει θετική για την εταιρία, καθώς για ένα ακόμα τρίμηνο εμφάνισε ισχυρές λειτουργικές επιδόσεις, γεγονός που αυξάνει την αισιοδοξία της χρηματιστηριακής ότι η Κορρές θα επιτύχει τις εκτιμήσεις για το 2008.

Επιπλέον, σημειώνει πως παρά την προσωρινή αύξηση του καθαρού χρέους, παραμένει θετική για τις επενδύσεις της εταιρίας σε θυγατρικές και σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς μέσω αυτών η Κορρές θα ενισχύσει και το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο αλλά και την πρόσβασή της στις διεθνείς αγορές.

Η μετοχή της Κορρές ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 14ης Αυγούστου στα 8,9 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v