Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αναζήτηση τάσης από την Ευρώπη

Καθώς η ροή ειδήσεων από την εγχώρια αγορά παραμένει περιορισμένη λόγω της περιόδου των διακοπών, οι αναλυτές εκτιμούν πως το ΧΑ θα αναζητήσει τάση από τα διεθνή χρηματιστήρια, με περιορισμένο όγκο συναλλαγών.

ΑΧΕ: Αναζήτηση τάσης από την Ευρώπη
Καθώς η ροή ειδήσεων από την εγχώρια αγορά παραμένει περιορισμένη λόγω της περιόδου των διακοπών, οι αναλυτές εκτιμούν πως η Σοφοκλέους θα αναζητήσει τάση από τα διεθνή χρηματιστήρια, με τον όγκο των συναλλαγών να παραμένει περιορισμένος.

Ισχνή ροή ειδήσεων αναμένει και γι' αυτήν την εβδομάδα η Marfin Analysis, εκτιμώντας πως, ελλείψει βραχυπρόθεσμων καταλυτών, ο Γενικός Δείκτης θα ακολουθήσει πλάγια κίνηση.

Άλλη μία συνεδρίαση με χαμηλούς όγκους και με τον τόνο να καθορίζεται από την πορεία των διεθνών χρηματιστηριακών αγορών αναμένει η Alpha Finance.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών περιμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως η Σοφοκλέους θα ακολουθήσει τις ευρωπαϊκές αγορές, δεδομένης της περιορισμένης ροής ειδήσεων, με τον όγκο να εμφανίζεται ισχνός.

Έπειτα από κάποια αστάθεια προς το τέλος της συνεδρίασης, οι ελληνικές μετοχές έκλεισαν οριακά υψηλότερα (+0,31%), με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 140 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v