Αύξηση τιμής-στόχου για 3Ε από CSFB και EFG Sec.

Αύξησαν την τιμή–στόχο για τη μετοχή της Coca-Cola 3E οι EFG Eurobank Securities και η Credit Suisse, στα 21,75 και στα 21 ευρώ αντίστοιχα, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”, ενώ παράλληλα αναθεώρησαν τις εκτιμήσεις τους για τα μεγέθη του έτους.

Αύξηση τιμής-στόχου για 3Ε από CSFB και EFG Sec.
Σε αύξηση της τιμής–στόχου για τη μετοχή της Coca–Cola 3Ε προχώρησαν τόσο η EFG Eurobank Securities όσο και η Credit Suisse, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”, ενώ παράλληλα αναθεώρησαν τις προβλέψεις τους για τα μεγέθη της εταιρίας στο σύνολο του έτους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η EFG Eurobank Securities με ημερομηνία 21 Αυγούστου 2003, αναβαθμίζει προς τα πάνω την τιμή–στόχο στα 21,75 ευρώ, από την προηγούμενη τιμή–στόχο των 19,54 ευρώ.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως αναθεωρεί τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη της Coca–Cola 3Ε, ακολουθώντας τις καθοδηγήσεις της διοίκησης. Σε αυτό το πλαίσιο, η EFG Eurobank Securities αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις της σε επίπεδο πωλήσεων, καθώς εκτιμά πως θα φτάσουν στα 4,215 δισ. ευρώ (έναντι προηγούμενων προβλέψεων για πωλήσεις ύψους 4,469 δισ. ευρώ).

Ωστόσο, εμμένει στις εκτιμήσεις της για EBITDA ύψους 653,4 εκατ. ευρώ, ενώ αναθεωρεί υψηλότερα τις προβλέψεις της για τα κέρδη προ φόρων και τα καθαρά κέρδη κατά 6,8% (στα 202,4 εκατ. ευρώ) και 30,7% (στα 93,3 εκατ. ευρώ) αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά την Credit Suisse, όπως αναφέρει στο Equity Research με ημερομηνία 21 Αυγούστου 2003, αύξησε την τιμή–στόχο για τη μετοχή της ελληνικής εταιρίας εμφιαλώσεως ενώ διατηρεί τη σύσταση ”outperform”.

Επιπλέον, ο ξένος οίκος αναθεωρεί προς τα πάνω τις εκτιμήσεις του για τα κέρδη ανά μετοχή του 2003 κατά 12%, ύστερα από τα καλύτερα των αναμενομένων αποτελεσμάτων του πρώτου εξαμήνου που ανακοίνωσε η ελληνική εταιρία εμφιαλώσεως.

Ταυτόχρονα, η Credit Suisse εκτιμά πως τα κέρδη ανά μετοχή θα ενισχυθούν κατά 6% το 2004, παρά τον επιπρόσθετο δανεισμό που θα προκύψει, εν όψει της επιστροφής κεφαλαίου στην οποία προτίθεται να προχωρήσει η εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v