Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο ελληνικά roadshows από D. Bank- Citibank

Τα greek days επιστρέφουν. Δύο roadshows για ελληνικές μετοχές διοργανώνουν η Deutsche Bank (Σεπτέμβριος στο Λονδίνο) και η Citigroup τον Οκτώβριο στο Λονδίνο. Ενδιάμεσα και η ετήσια παρουσίαση εταιριών από ΕΧΑΕ στο Λονδίνο.

Δύο ελληνικά roadshows από D. Bank- Citibank
Μπορεί το Χ.Α., παρουσιάζοντας φέτος τη χειρότερη απόδοση μεταξύ των ευρωπαϊκών αγορών, να κρύβει αγοραστικές ευκαιρίες;

Με αυτό το ερώτημα η Deutsche Bank καλεί τους fund managers να προσέλθουν στο "greek CEO & CFO days" που διοργανώνει στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.

Την ακολουθεί η Citigroup με παρουσιάσεις 15 εισηγμένων τον Οκτώβριο, ενώ κάπου ενδιάμεσα θα διεξαχθεί και η ετήσια πλέον παρουσίαση ελληνικών εταιριών που διοργανώνει η ΕΧΑΕ στο Λονδίνο.

Ειδικότερα, η Deutsche Bank ανοίγει τον χορό των παρουσιάσεων ελληνικών εταιριών, διοργανώνοντας στο Λονδίνο το διήμερο 3 - 4 Σεπτεμβρίου greek CEO & CFO days. Κατά τη διάρκεια του διημέρου, 11 εισηγμένες ( Alpha Bank, EFG Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, MPB, Τράπεζα Κύπρου, Frigoglass, Alapis, Intralot, ΓΕΚ, Σαράντης και Βωβός ) θα παρουσιαστούν σε fund managers μέσω one to one ραντεβού ή σε παρουσιάσεις κατά μικρές ομάδες.

Τη σκυτάλη από την Deutsche θα πάρει η Citigroup, η οποία στο Citi Pan European Small - Mid Caps που θα διοργανωθεί στο Λονδίνο στο διάστημα 6 - 10 Οκτωβρίου, θα φιλοξενήσει 15 εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρίες.

Στις 8 Οκτωβρίου (ελληνική ημέρα) θα παρουσιαστούν οι Aegean Airlines, Alapis, Eurobank Properties, Fourlis, Forthnet, Frigoglass, Ellaktor, Intralot, Jumbo, Μηχανική, Motor Oil, Μυτιληναίος, Σαράντης, Σιδενόρ και Τιτάν.

Χρ.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v