Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αναζήτηση κατεύθυνσης από το εξωτερικό

Κατεύθυνση από τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές εξακολουθεί να αναζητεί το Χρηματιστήριο της Αθήνας, ελλείψει ειδήσεων, όπως επισημαίνουν οι αναλυτές.

ΑΧΕ: Αναζήτηση κατεύθυνσης από το εξωτερικό
Κατεύθυνση από τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές εξακολουθεί να αναζητεί το Χρηματιστήριο της Αθήνας, ελλείψει ειδήσεων, όπως επισημαίνουν οι αναλυτές.

Ελλείψει ειδήσεων που θα μπορούσαν να κινήσουν την αγορά, οι διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές αναμένεται να δώσουν κατεύθυνση στο ΧΑ, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Η Alpha Finance από την πλευρά της εκτιμά πως το ΧΑ θα επανακτήσει το θετικό του πρόσημο, μετά το ανοδικό κλείσιμο του Dow Jones χθες.

Από χαμηλότερο επίπεδο εκτιμά η Proton Bank ότι θα ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, ακολουθώντας την πτωτική πορεία των ασιατικών αγορών, ενώ αναμένει σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο ξεκίνημα για την Σοφοκλέους.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε σχεδόν αμετάβλητος (-0,1%), υποαποδίδοντας έναντι των ευρωπαϊκών αγορών, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 267 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v