Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Υποβάθμιση τιμής στόχου από HSBC

Σε υποβάθμιση της τιμής-στόχου για την μετοχή της Eurobank στα 25,5 ευρώ από 30 ευρώ προηγούμενα, προχωρά η HSBC, διατηρώντας αμετάβλητη τη σύσταση "overweight", σε έκθεσή της στις 06/08.

Eurobank: Υποβάθμιση τιμής στόχου από HSBC
Σε υποβάθμιση της τιμής-στόχου για την μετοχή της Eurobank στα 25,5 ευρώ από 30 ευρώ προηγούμενα, προχωρά η HSBC, διατηρώντας αμετάβλητη τη σύσταση "overweight", σε έκθεσή της στις 06/08. .

Παρά, πάντως, την υποβάθμιση της τιμής-στόχου, η HSBC επισημαίνει στην έκθεσή της, ότι θεωρεί την μετοχή «σημαντικά υποβαθμισμένη», ενώ τονίζει ότι βάσει της νέας τιμής-στόχου η μετοχή έχει δυνατότητα συνολικής απόδοσης που ξεπερνά το 60%.

Η υποχώρηση 34% της μετοχής της Eurobank από την αρχή του έτους, θεωρείται αποτέλεσμα της χρηματοοικονομικής κρίσης, με την HSBC να υπογραμμίζει ότι – παρά τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική τράπεζα – διαθέτει ισχυρές προοπτικές ενίσχυσης κερδών.

Επιπρόσθετα η Eurobank παραμένει μεταξύ των «top picks» της HSBC στον ελληνικό τραπεζικό κλάδο, ενώ η υποβάθμιση της τιμής στόχου αποδίδεται στην άνοδο του μέσου κόστους κεφαλαίου της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v