Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανόδου συνέχεια αναμένουν οι ΑΧΕ

Ανόδου συνέχεια αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, που εκτιμούν πως η Σοφοκλέους, ελλείψει ειδήσεων, θα ακολουθήσει την τάση των ευρωπαϊκών αγορών.

Ανόδου συνέχεια αναμένουν οι ΑΧΕ
Το Χρηματιστήριο της Αθήνας θα διατηρήσει το θετικό πρόσημο, μετά και το ανοδικό κλείσιμο του Dow Jones χθες, όπως εκτιμά η Alpha Finance.

Από υψηλότερο επίπεδο εκτιμά η Proton Bank ότι θα ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, ενώ αναμένει το Χρηματιστήριο της Αθήνας να ακολουθήσει την τάση από την Ευρώπη, ελλείψει ειδήσεων που θα μπορούσαν να κινήσουν την αγορά.

Το «χάσμα» της απόδοσης της ελληνικής αγοράς έναντι των χρηματιστηρίων της Ευρώπης και της Τουρκίας ενδεχομένως να μειωθεί βραχυ-μεσοπρόθεσμα, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία σημειώνει πως από τις αρχές του έτους, ο Γενικός Δείκτης έχει υποαποδόσει έναντι του DJ Euro Stoxx 50 και του ISE κατά 10% περίπου.

Η χρηματιστηριακή υπενθυμίζει ότι χθες ο Γενικός Δείκτης της Σοφοκλέους επιδόθηκε σε ράλι, με τις μετοχές με τις χειρότερες επιδόσεις από τις αρχές του έτους να υπεραποδίδουν, με σχετικά υψηλούς όγκους συναλλαγών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v