Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Αναβάθμιση από τη Deutsche Bank

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Folli Follie από τα 14,6 στα 15 ευρώ προχωρά η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 1η Αυγούστου, ενώ παράλληλα αναθεωρεί ανοδικά τη σύσταση από “sell” σε “hold”.

Folli Follie: Αναβάθμιση από τη Deutsche Bank
Σε αύξηση της τιμής- στόχου για τη μετοχή της Folli Follie από τα 14,6 στα 15 ευρώ προχωρά η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 1η Αυγούστου, ενώ παράλληλα αναθεωρεί ανοδικά τη σύσταση από “sell” σε “hold”.

Όπως επισημαίνει ο οίκος ερμηνεύοντας την κίνησή του, η τρέχουσα αποτίμησή του είναι «εντελώς μη απαιτητική» με δεδομένη και την προοπτική ανάπτυξης που εμφανίζουν οι δραστηριότητες της εταιρίας στις ασιατικές οικονομίες, εξαιρουμένης της Ιαπωνίας.

Μετά και την ενσωμάτωση της εξαγοράς της Lapin, οι προβλέψεις της Deutsche Bank στέκονται πλέον υψηλότερα από το guidance που έδωσε η ίδια η εταιρία το Μάιο.

Για το 2008, ο οίκος αναμένει οι πωλήσεις της Folli Follie να διαμορφωθούν στα 976 εκατ. ευρώ (από 706 εκατ. ευρώ πέρσι), ενώ τα EBITDA στα 209 εκατ. ευρώ από 158 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος. 
   



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v