Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΕΙΡ: Μείωση τιμής-στόχου από Εθνική-Π&Κ

Στα 24,1 ευρώ ανά μετοχή, από 25,5 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο για την Τράπεζα Πειραιώς η Εθνική - Π&Κ (1/8), διατηρώντας τη σύσταση "overweight".

ΠΕΙΡ: Μείωση τιμής-στόχου από Εθνική-Π&Κ
Στα 24,1 ευρώ ανά μετοχή, από 25,5 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο για την Τράπεζα Πειραιώς η Εθνική - Π&Κ (1/8), διατηρώντας την σύσταση "overweight".

Η χρηματιστηριακή, η οποία σημειώνει πως η τράπεζα συνεχίζει να αναπτύσσεται παρά τις αντιξοότητες, αναφέρει πως οι λειτουργικές επιδόσεις της Πειραιώς είναι ισχυρές στην ελληνική αγορά και βελτιώνονται όσον αφορά στις διεθνείς της δραστηριότητες.

Ως σημείο ανησυχίας επισημαίνει την πολιτική σε ό,τι αφορά τις επισφάλειες, τον χαμηλό λόγο κάλυψης, κυρίως εν όψει ενδεχόμενης επιδείνωσης του μακροοικονομικού περιβάλλοντος, καθώς και την αυξανόμενη έκθεση της Πειραιώς στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η Εθνική - Π&Κ τονίζει πάντως ότι παραμένει θετική για την Πειραιώς λόγω: α) της στρατηγικής της θέσης όσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών στις ΜΜΕ, β) του συνδυασμού επέκτασης και κερδοφορίας στις δραστηριότητές της εκτός Ελλάδας και γ) των ανθεκτικών περιθωρίων της παρά της υψηλότερης σε σχέση με την αγορά αύξησης των δανείων και των καταθέσεων.

Η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 31ης Ιουλίου στα 19,26 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v