Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΥΠΡ: Πώς είδε η Εθνική-Π&Κ το Q2

Καλά σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζει η Εθνική-Π&Κ (29/7) τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το β΄ τρίμηνο η Τράπεζα Κύπρου, ενώ χαρακτηρίζει επιτεύξιμο τον στόχο της διοίκησης για κέρδη 540 εκατ. ευρώ την τρέχουσα χρήση.

ΚΥΠΡ: Πώς είδε η Εθνική-Π&Κ το Q2
Καλά σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζει η Εθνική - Π&Κ (29/7) τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το β΄ τρίμηνο η Τράπεζα Κύπρου.

Αναφερόμενη στον στόχο που έχει θέσει η διοίκηση της τράπεζας για καθαρά κέρδη ύψους 540 εκατ. ευρώ για το σύνολο της χρήσης, η Εθνική - Π&Κ αναφέρει ότι, δεδομένων των αποτελεσμάτων που ανακοινώθηκαν για το β΄ τρίμηνο, ο στόχος είναι επιτεύξιμος, αν και η χρηματιστηριακή εμμένει στην πρόβλεψή της για καθαρά κέρδη 522 εκατ. ευρώ για την τρέχουσα χρήση.

Η χρηματιστηριακή θεωρεί πως η Τράπεζα Κύπρου θα συνεχίσει να επωφελείται από την ισχυρή ζήτηση για τραπεζικές υπηρεσίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, ενώ οι νέες χώρες στις οποίες επεκτείνεται θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έναν ακόμα πυλώνα ανάπτυξης για τον όμιλο.

Όπως τονίζει, η Τράπεζα Κύπρου είναι το προτιμητέο play της από τις τράπεζες τις οποίες καλύπτει, καθώς θεωρεί ότι συνδυάζει καλές προοπτικές ανάπτυξης και είναι καλυμμένη απέναντι στο επιδεινούμενο πιστωτικό κλίμα.

Η Εθνική - Π&Κ διατηρεί την τιμή-στόχο των 11,10 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση "overweight" για την τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v