Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Αισιοδοξία από Marfin-Proton για Q2

Αρκετά αισιόδοξες εμφανίζονται τόσο η Marfin όσο και η Proton Bank για την πορεία των οικονομικών μεγεθών β΄ τριμήνου της Frigoglass σε σημερινές (29/7) εκθέσεις τους.

Frigoglass: Αισιοδοξία από Marfin-Proton για Q2
 Η Marifin παραμένει συγκρατημένα αισιόδοξη για τα οικονομικά μεγέθη β΄ τριμήνου, προβλέποντας ότι οι πωλήσεις για τη μονάδα ψύξης θα ενισχυθούν το συγκεκριμένο διάστημα κατά 7% στα 151,4 εκατ. δολάρια, ενώ οι αντίστοιχες για τις δραστηριότητες στη Νιγηρία και στα πλαστικά θα σημειώσουν άνοδο 7% και 20%, στα 14,9 και 1,8 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Ο συνολικός κύκλος εργασιών του ομίλου αναμένεται ότι θα ενισχυθεί 19,5% στα 187,2 εκατ. ευρώ, με το περιθώριο κέρδους να διαμορφώνεται στο 23,6%.

Tα καθαρά κέρδη προβλέπεται να ανέλθουν στα 46 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας άνοδο 13%.
 
Η Marfin συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στη μονάδα δραστηριοποίησης στον κλάδο ψύξης αλλά και στους στόχους της διοίκησης για το σύνολο του έτους.

Από την πλευρά της, η ProtonBank, προβλέπει αύξηση των πωλήσεων του ομίλου 19,8% (ετήσια βάση) στα 187,6 εκατ. ευρώ, με τις πωλήσεις της μόνάδας ψύξης να ενισχύονται 20,5%, στα 170,4 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι η Frigoglass ανακοινώνει τα οικονομικά μεγέθη β΄ τριμήνου την Παρασκευή 1η Αυγούστου, πριν από το άνοιγμα του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v