Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Πτώση κερδών αναμένει η Proton Bank

Πτώση της τάξης του 7,1% εκτιμά η Proton Bank ότι θα εμφανίζουν τα καθαρά κέρδη του Τιτάνα στο β΄ τρίμηνο, ενώ αναμένει πτώση τους κατά 10,7% για το α΄ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης.

Τιτάν: Πτώση κερδών αναμένει η Proton Bank
Πτώση της τάξης του 7,1% εκτιμά η Proton Bank ότι θα εμφανίζουν τα καθαρά κέρδη του Τιτάνα στο β΄ τρίμηνο και θα διαμορφωθούν στα 68,6 εκατ. ευρώ, από 73,8 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.

Ο κύκλος εργασιών αναμένεται να διαμορφωθεί 1,4% υψηλότερα στο τρίμηνο, στα 420,8 εκατ. ευρώ, ενώ τα EBITDA εκτιμάται ότι θα είναι μειωμένα κατά 8,1% στα 122,1 εκατ. ευρώ.

Σε επίπεδο α΄ εξαμήνου η χρηματιστηριακή προβλέπει πτώση των καθαρών κερδών της Τιτάν κατά 10,7% στα 111,3 εκατ. ευρώ, από 124,6 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Ο κύκλος εργασιών υπολογίζεται ότι θα διαμορφωθεί στα 761 εκατ. ευρώ, με μικρή άνοδο της τάξης του 0,5%, ενώ τα EBITDA αναμένεται να υποχωρήσουν κατά 10,4% στα 198,8 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα της Τιτάν θα ανακοινωθούν στις 31 Ιουλίου, μετά τη λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή-στόχο των 36 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση "outperform" για την εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v