Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Η Τράπεζα Κύπρου στο επίκεντρο

Διατήρηση των θετικών διαθέσεων στο ΧΑ και κατά την σημερινή συνεδρίαση αναμένουν οι αναλυτές, σημειώνοντας πως στο επίκεντρο θα βρίσκεται η μετοχή της Τρ. Κύπρου, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της.

ΑΧΕ: Η Τράπεζα Κύπρου στο επίκεντρο
Διατήρηση των θετικών διαθέσεων στο ΧΑ και κατά την σημερινή συνεδρίαση αναμένουν οι αναλυτές, σημειώνοντας πως στο επίκεντρο θα βρίσκεται η μετοχή της Τρ. Κύπρου, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της.

Ακολουθώντας το βελτιωμένο βραχυπρόθεσμο κλίμα των διεθνών αγορών, κυρίως λόγω της πρόσφατης υποχώρησης των τιμών του πετρελαίου, η ελληνική αγορά φαίνεται πρόθυμη να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα τιμών, σύμφωνα με την Marfin Analysis, η οποία υπενθυμίζει ότι η Τράπεζα Κύπρου ανοίγει σήμερα την «αυλαία» της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων β’ τριμήνου.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά ότι παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στην Σοφοκλέους, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο ορισμένων κερδοσκοπικών κινήσεων.

Σε θετικό πεδίο εκτιμά η Alpha Finance ότι θα κινηθεί σήμερα το Χρηματιστήριο της Αθήνας, αν και με ηπιότερους τόνους, μετά την νέα υποχώρηση των τιμών του πετρελαίου. Στο επίκεντρο εκτιμάται ότι θα βρίσκεται η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου, η οποία ανακοινώνει σήμερα, μετά την λήξη της συνεδρίασης, τα αποτελέσματα β’ τριμήνου/α΄εξαμήνου.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 3,6%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 292 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v