Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΥΠΡ: Άνοδο 6,86% στα κέρδη "βλέπουν" οι αναλυτές

Άνοδο της τάξης του 6,86%, στα 244,7 εκατ. ευρώ, εκτιμάται ότι θα εμφανίζουν τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Κύπρου το α΄ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Bloomberg.

ΚΥΠΡ: Άνοδο 6,86% στα κέρδη βλέπουν οι αναλυτές
Άνοδο της τάξης του 6,86%, στα 244,7 εκατ. ευρώ, εκτιμάται ότι θα εμφανίζουν τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Κύπρου το α΄ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Bloomberg.

Τα καθαρά έσοδα από τόκους της τράπεζας αναμένεται να διαμορφωθούν 5% υψηλότερα, στα 380,7 εκατ. ευρώ, ενώ τα έσοδα από αμοιβές προβλέπονται 6,6% υψηλότερα, στα 98,5 εκατ. ευρώ.

Ο συνολικός κύκλος εργασιών, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Bloomberg, αναμένεται να διαμορφωθεί στα 528,6 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 3%, ενώ τα λειτουργικά έξοδα εκτιμώνται στα 242,7 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 6%. Αντιθέτως, οι προβλέψεις για επισφάλειες εκτιμάται ότι θα υποχωρήσουν κατά 10,4% στα 29,2 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου της Τράπεζας Κύπρου θα ανακοινωθούν αύριο, 24/7, μετά τη λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v