Τι συζητά την Πέμπτη η Κεφαλαιαγορά

Αδεια λειτουργίας στην Εταιρία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας ”ΚΕΔ ΕΕΑΠ” αναμένεται να εγκρίνει στην συνεδρίαση της Πέμπτης το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Συζητούνται επίσης πρόστιμα, θέματα των επενδυτικών και εγκρίσεις εισαγωγής.

Τι συζητά την Πέμπτη η Κεφαλαιαγορά
Αδεια λειτουργίας στην Εταιρία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας ”ΚΕΔ ΕΕΑΠ” αναμένεται να εγκρίνει στη συνεδρίαση της Πέμπτης το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Σημειώνεται, ότι η εταιρία έχει μετοχικό κεφάλαιο 87 εκατ. ευρώ και θα πρέπει - μετά την έγκριση - να καταθέσει εντός των επόμενων εξι μηνών αίτηση εισαγωγής της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Επίσης στην ατζέντα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, περιλαμβάνεται η έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της ”Κλουκίνας Λάπας Τεχνική Εταιρία Οικοδομικών Υλικών και Μηχανημάτων” για εισαγωγή στην Παράλληλη Αγορά, καθώς και η έγκριση χρηματιστηριακών εκπροσώπων των εταιριών Omega, Artion ΑΧΕΠΕΥ, Proton ΑΧΕΠΕΥ και Ελληνοαμερικανική.

Επίσης, τα μέλη του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς θα συζητήσουν την τροποποίηση κανονισμού που αφορά στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων ΣΑΤ, ενώ αναμένεται να αναλάβουν και αποφάσεις που αφορούν στις εταιρίες Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου.

Τέλος, στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνεται και το ενδεχόμενο επιβολής προστίμων σε εταιρίες του Χρηματιστηριακού χώρου για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v