Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Goldman Sachs: Μείωση τιμών-στόχων για τράπεζες

Σε μείωση της τιμής-στόχου για τις μετοχές οκτώ ελληνικών τραπεζικών ομίλων προχωρά η Goldman Sachs, σε έκθεσή της στις 3 Ιουλίου. Ωστόσο, οι νέες αποτιμήσεις συνεπάγονται περιθώρια ανόδου από 19% έως 36%.

Goldman Sachs: Μείωση τιμών-στόχων για τράπεζες
Σε μείωση της τιμής-στόχου για τις μετοχές οκτώ ελληνικών τραπεζικών ομίλων προχωρά η Goldman Sachs, σε έκθεσή της με ημερομηνία 3 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής οίκος μειώνει την τιμή-στόχο για την Τράπεζα Πειραιώς στα 20,2 ευρώ (έναντι 24,5 προηγουμένως), διατηρώντας τη σύσταση "neutral", ενώ βλέπει περιθώρια ανόδου της τάξης του 23%.

Για την Εθνική Τράπεζα η νέα τιμή-στόχος διαμορφώνεται στα 34 ευρώ (έναντι 40 προηγουμένως), με τη σύσταση να παραμένει "neutral" και με τα περιθώρια ανόδου να διαμορφώνονται στο 26%.

Σύσταση "buy" για τη μετοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με την τιμή-στόχο να υποβαθμίζεται στα 13 ευρώ (από 14,4 ευρώ) και με τα περιθώρια ανόδου να αγγίζουν το 35%.

Για την EFG Eurobank ο διεθνής οίκος μειώνει την τιμή-στόχο στα 17 ευρώ (από 21 ευρώ), με σύσταση "neutral" και με περιθώριο ανόδου στο 19%.

Σε ό,τι αφορά την Alpha Bank, η νέα τιμή-στόχος αγγίζει τα 23,2 ευρώ (από 26,7 ευρώ), με περιθώριο ανόδου 29% και με σύσταση "buy", ενώ για την Αγροτική Τράπεζα η τιμή-στόχος για τη μετοχή υποχωρεί στα 2,6 ευρώ (από 2,9 ευρώ), με περιθώριο ανόδου 19% και με σύσταση "neutral".

Στα 11,2 ευρώ διαμορφώνεται η νέα τιμή-στόχος για την Τράπεζα Κύπρου, από 12,5 ευρώ προηγουμένως, με περιθώριο ανόδου 49% και με σύσταση "buy". Η μετοχή του ομίλου διατηρείται στην conviction buy list.

Αμετάβλητη σε "buy" η σύσταση για τη Marfin Popular Bank, με υποβάθμιση της τιμής-στόχου στα 6 ευρώ (από 7,5 ευρώ) και με περιθώριο ανόδου στο 36%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v