Συσσώρευση ”βλέπουν” για σήμερα οι ΑΧΕ

Τάσεις συσσώρευσης και σημαντική επίδραση των διεθνών αγορών εκτιμούν για σήμερα οι χρηματιστηριακές, καθώς τα καλύτερα του αναμενομένου αποτελέσματα της Εθνικής έχουν εν πολλοίς προεξοφληθεί από την επενδυτική κοινότητα. Ωστόσο, ο τίτλος της τράπεζας αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Συσσώρευση ”βλέπουν” για σήμερα οι ΑΧΕ
Σε αφομοίωση των καλύτερων του αναμενομένου αποτελεσμάτων της Εθνικής Τράπεζας θα επιδοθεί η αγορά, σύμφωνα με το πρωινό report της Marfin Hellenic. Εξάλλου εκτιμάται ότι οι διεθνείς αγορές θα συνεχίσουν να αποτελούν τη βασικότερη επιρροή της ελληνικής αγοράς.

Η μετοχή της Εθνικής εκτιμάται πως θα βρεθεί στο επίκεντρο του αγοραστικού ενδιαφέροντος, αν και όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, ο Τύπος είχε προετοιμάσει την επενδυτική κοινότητα για τη ”θετική έκπληξη”, πράγμα που ίσως σημαίνει ότι αυτή έχει ήδη αποτυπωθεί στην τιμή του τίτλου.

Χωρίς σημαντική επιρροή στα χρηματοοικονομικά αποτελέσματα του ΔΟΛ εκτιμά η Marfin Hellenic την εμπορική συμφωνία με τον Alpha, η οποία ανακοινώθηκε επισήμως χθες.

Σε τροχιά συσσώρευσης αναμένει η EFG Eurobank Securities να παραμείνει η ελληνική αγορά, με αυξανόμενες τις πιθανότητες ρευστοποιήσεων σε περίπτωση που τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ακολουθήσουν την πτωτική πορεία της Wall Street.

Χωρίς σημαντική επίδραση αναμένει να είναι για την αγορά η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Εθνικής, παρότι, όπως αναφέρει, θα προκαλέσουν κατά πάσα πιθανότητα την ικανοποίηση των επενδυτών.

* Τα reports των ΑΧΕ δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v